VEGORA | #StartupVG
16116
post-template-default,single,single-post,postid-16116,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

#StartupVG

10 ožu. #StartupVG

Grad Velika Gorica u suradnji sa Zagrebačkim Inkubatorom Poduzetništva (ZIP) organizira #StartupVG – natjecanje za razvijanje ideja i poduzetničkih projekata.
Natjecanje je prilika za sve mlade koji imaju ideju za poslovni pothvat, ali nemaju odgovarajući tim i znanja za realizaciju. Pozvani su i oni sa znanjem i vještinama na uključivanje u neki od poduzetničkih timova.
Pobjednici će biti nagrađeni s 10.000 kn, drugoplasirani tim dobiva laptop HP Pavilion 15-p260nm, dok će treći tim biti nagrađen s 2.000 kn.
Prije samog natjecanja, 9.3.2017. godine održati će se motivacijsko predavanje u 18h na lokaciji Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica. Predavač na motivacijskom predavanju „Od ideje do startup projekta“ bit će serijski poduzetnik, software developer i managing partner Locodelsa – Stevica Kuharski. Ulaz na predavanje je besplatan i otvoren za sve.
Više informacija OVDJE.

Tags:


Budite u toku, pretplatite se na naš newsletter.