VEGORA | Nacionalna selekcija najboljih poduzetničkih ideja
16776
post-template-default,single,single-post,postid-16776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Nacionalna selekcija najboljih poduzetničkih ideja

05 lis. Nacionalna selekcija najboljih poduzetničkih ideja

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i  Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organiziraju 16. listopada 2017. godine Nacionalnu selekciju najboljih poduzetničkih ideja.

Cilj natjecanja je prevladavanje globalnih izazova koristeći poslovne ideje koje imaju društveni i/ili ekonomski utjecaj.

Natjecanje je organizirano u sklopu projekta „Ideje iz Europe“ u okviru kojeg je nacionalni žiri odabrao 15 natjecatelja koji su svojim poduzetničkim rješenjima zadovoljili kriterije natječaja.

Pobjednik nacionalnog natjecanja dobiva pravo sudjelovanja na polufinalnom natjecanju s ostalim nacionalnim pobjednicima iz drugih europskih država. Polufinalno natjecanje će se održati u studenom 2017. godine u Estoniji.

Finalno natjecanje održat će se u ožujku 2018. godine u Nizozemskoj, a finalisti će prezentirati svoje ideje predstavnicima gospodarstva, investitora i institucija iz cijele Europe.

Više o natjecanju OVDJE.Budite u toku, pretplatite se na naš newsletter.