VEGORA | Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Znakovi kvalitete”
17299
post-template-default,single,single-post,postid-17299,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Znakovi kvalitete”

24 srp. Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Znakovi kvalitete”

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“ kojim se želi potaknuti mikro, male i srednje poduzetnike da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost.

Cilj Poziva je povećanje prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda malih i srednjih poduzeća, čime će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično, doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali ili srednji poduzetnici sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća s poslovnim nastanom u RH registrirani najmanje 1 godinu.

Maksimalni intenzitet potpore iznosi 100%, a najviši iznos sredstava po projektu iznosi 75.000,00 kuna.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem Vaučera u modalitetu trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 10. rujna 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Prihvatljive projektne aktivnosti uključuju sufinanciranje ostvarivanje prava korištenja sljedećih znakova kvalitete:

  • „Hrvatska kvaliteta“,
  • „Izvorno hrvatsko“,
  • „Tradicijski obrti” i
  • „Umjetnički obrti”.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Tags:


Budite u toku, pretplatite se na naš newsletter.