Google Digitalna garaža i VeGoRa

19 pro. Google Digitalna garaža i VeGoRa

Google je, u suradnji s Razvojnom agencijom VE-GO-RA-om i Visokim učilištem Algebra pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogli maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu. Same radionice su trenutačno usmjerene na male i srednje poduzetnike, ali i građane koji će imati priliku saznati više o tome kako izgraditi online prisutnost, kako napraviti kvalitetnu web stranicu te kako se oglašavati online.

 

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

 

Samo neke od ponuđenih tema radionica Digitalne garaže  su: Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web stranice i ciljna skupina, Uvod u digitalni marketing, Uvod u SEO – optimizacija web stranica i Google My Business, Uvod u Google Ads oglašavanje, Uvod u Google Analytics, Proširite poslovanje na druge zemlje te druge važne teme s područja digitalnog marketinga.

 

Zašto Digitalna garaža?

Ove besplatne interaktivne radionice su prilika za građane i poduzetnike koji žele osnažiti svoje digitalne vještine, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Manje od trećine građana Hrvatske kaže kako posjeduje „više od osnovnih“ digitalnih vještina¹, koje osnažuju radnu snagu pri korištenju prednosti tehnologije u svrhu poboljšanja produktivnosti. Istodobno, polovica građana Hrvatske (49 % u dobnoj skupini od 16 do 74 godine) ne posjeduje čak osnovne digitalne vještine. Da bi uspjeli u novoj digitalnoj eri, zemlje trebaju potaknuti lokalno poduzetništvo i razvijati digitalne vještine kako bi pomogli pojedincima i poduzetnicima iskoristiti puni potencijal internetskih alata i ostvariti uspjeh online.

 

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv.  “digitizeri”.

 

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

 

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi  možete pristupiti i od kuće.

 

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji.

 

Ako želite saznati prvi i prijaviti se na naše radionice prijavite se ovdje. 

 Skip to content