VEGORA | Oglašavati se na društvenim mrežama?! Zašto? Saznali smo na radionici Digitalne garaže
17620
post-template-default,single,single-post,postid-17620,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Oglašavati se na društvenim mrežama?! Zašto? Saznali smo na radionici Digitalne garaže

28 velj. Oglašavati se na društvenim mrežama?! Zašto? Saznali smo na radionici Digitalne garaže

O društvenim mrežama i njihovim mogućnostima educiralo se jučer preko 50 velikogoričkih poduzetnika i zainteresiranih građana koji su potvrdili veliku zainteresiranost za edukacije na temu digitalnih alata. Kroz edukaciju nas je vodio Algebrin predavač Krešimir Koružnjak, inače stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Poduzetnici su imali prilike saznati o važnosti sadržaja na internetu i kako mogu kontinuirano mjeriti svoj uspjeh.  Dobili su ideje kako ukomponirati ovaj način oglašavanja u svoju strategiju da bi razvijali svoje poslovanje u skladu s promjenama u svijetu i biti povezani sa potrošačima, trenutnim i potencijalnim.

Svi zainteresirani za buduće radionice Google Digitalne garaže koji žele imati priliku prvi rezervirati svoje mjesto na idućim radionicama mogu to napraviti na ovdje.

Ve-Go-Ra tijekom cijele godine organizira edukacije i radionice na teme za koje su poduzetnici i budući poduzetnici iskazali interes, a radionice su besplatne za sve polaznike.

Galerija slika ovdje.

 

Tags: