Lean Startup Hrvatska pokreće EWA program za podršku poduzetnicama

EWA program
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U suradnji s EIT Food inicijativom, Lean Startup Hrvatska pokreće EWA program s ciljem pružanja podrške poduzetnicama u ranoj fazi njihove karijere kako bi uspješno razvili održivo poslovanje. EWA je u potrazi za hrvatskim poduzetnicama koje imaju ideju ili razmišljaju o poboljšanju poljoprivredno-prehrambene industrije.

Lean Startup Hrvatska će odabrati 10 sudionica za sudjelovanje u 6-mjesečnom programu koji će im ponuditi:

  • Online treninge
  • Personalizirano mentorstvo i stalnu podršku
  • Pristup EIT Food zajednici
  • Mogućnosti financiranja

Za sudjelovanje u programu potrebno je posjetiti https://form.typeform.com/to/llQY9dHY, odabrati zemlju u kojoj se projekt provodi (Croatia) te ispuniti F6S prijavnu formu (prije ispunjavanja potrebno se je registrirati na F6S pltaformu).

Ukoliko imate pitanja vezana uz sudjelovanje ili želite saznati više o programu, pridružite se Q&A sesiji 2.6. u 10 sati putem Zooma.

Prijave za Q&A https://bit.ly/ewaqa26

Više o programu, pročitajte na linku OVDJE.

#ImprovingFoodTogether #EWA #SustainableFoodSystems

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content