O nama

Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA osnovana je 25. ožujka 2015. godine kao javna ustanova Grada Velike Gorice.

Intencija osnivača Grada Velike Gorice je izgraditi stabilnu platformu za pružanje informativne, savjetodavne, konzultantske i operativne podrške sudionicima lokalnog razvoja, sa snažnim naglaskom na umrežavanje javnih institucija, gospodarskih subjekata i organizacija civilnog društva.

Misija

Svojim radom poduprijeti razvoj Grada u kreiranju pametnih, strateških rješenja za Grad i građane.
Komplementarno, posebni naglasak u svom poslovanju stavljamo na pružanje podrške poduzetničkom sektoru kroz informiranje, savjetovanje, pripremu i provedbu poduzetničkih projekata, a sve u cilju razvoja modernog i održivog grada Velike Gorice.

Vizija

Učiniti VE-GO-RU prvom pozitivnom asocijacijom građanima i poduzetnicima kad su u potrazi za kvalitetnom poslovnom informacijom ili podrškom te učiniti grad Veliku Goricu pozitivnom asocijacijom kad je u pitanju moderan grad, u kojem Gradska uprava koristi suvremenu tehnologiju kao alat u svrhu kreiranja kvalitetnih rješenja za svoje građane.

Naše aktivnosti

Uloga

Prikupljanje informacija o resursima i potencijalima lokalnog područja te kontakt točka za sve one koji kroz svoje aktivnosti i projekte žele doprinijeti gospodarskom rastu područja Velike Gorice.

Projekti

Planiramo, pripremamo i provodimo projekte gradske uprave, gradskih trgovačkih društava i ustanova, ali i vlastite projekte.

Angažman

Svojim angažmanom u području poduzetništva prenosimo jasnu poruku Grada Velike Gorice – svaki poduzetnički pothvat je je odraz hrabrosti i zaslužuje poštovanje. Trudimo se doprinijeti unapređenju poduzetničkog okruženja na lokalnoj razini.

200

provedenih projekata

62

organizirano edukacija

1330

polaznika radionica i edukacija

20.000.000,00

20.000.000,00

povučeno sredstava

U suradnji s Vegorom smo uspjeli ostvariti Županijske potpore za pomoć u razvijanju konkurentnosti. Uz to smo osigurali sredstva po odličnim uvjetima za nabavku materijalne imovine financiranjem od Hamag Bicro-a. Sve je proteklo na najbolji način i vrlo jednostavno, pružili smo nam i dodatne edukacije po potrebi. Svakako se veselimo daljnjoj suradnji.
Pero Suhalj
direktor,
Građevinarstvo Suhalj
Željeli smo se prijaviti na natječaj za sufinanciranje opreme i software-a, prva kontaktna točka nam je bila VE-GO-RA. Kod njih smo dobili sve potrebne informacije za prijavu na natječaj, djelatnici VE-GO-RA-e su nas proveli kroz cjelokupni proces prijave na natječaj, izradili prijavu te kasnije vodili kroz provedbu projekta. Zahvaljujući tom iskustvu, planiramo nastaviti raditi s njima.
Tomislav Radman
direktor,
Quadriga Projekt
Izuzetno nam je zadovoljstvo poslovati sa VE-GO-RA razvojnom agencijom! Stručnost, ažurnost, susretljivost i upornost tima nas je doveo do suradnje i rezultat su tri ostvarena projekta potpore županije, a nadamo se i ovogodišnjim novim projektima.
Đurđica Brebrić
direktorica,
Fima-Konstrukt
S Vegorom smo počeli surađivati 2018. godine prvenstveno vezano uz participaciju u natječajima na području grada Velika Gorica. Uz pomoć Vegore dobili smo ciljane informacije vezane uz aktivne natječaje na području grada i županije, izrađene su prijave na navedene natječaje, ali i realizirani projekti. Time direktno pristupamo potrebnim poslovnim i logističkim informacijama.
Hrvoje Miletić
direktor,
Him-trgopak

Djelatnici

Mateja Kalisar

mag.oec

Ravnateljica

Obavlja poslove vođenja Ustanove

Antonija Bakeš

mag.oec

Voditeljica ureda

Obavlja poslove poduzetničkog savjetovanja, informiranja i organizacije edukacije

Violeta Crnogaj

mr.sc.oec

Savjetnik za strateško planiranje i izradu projekata

Obavlja poslove iz područja projektnog menadžmenta i strateškog planiranja

Blanka K. Walaitis

mag.oec

Administrativni referent

Obavlja poslove marketinških i projektnih aktivnosti te organizacije edukacija

Josipa Matić

mag.ing.logist

Administrativni tajnik

Obavlja poslove administrativnih i projektnih aktivnosti.

Skip to content