Edukacija

28.11.2023.
Predavanje
Krešimir Korižnjak
Istražite s nama koje promjene donosi u odnosu na raniju verziju i kako iskoristiti prednosti koje nudi. Radionica je namijenjen vlasnicima, direktorima, voditeljima prodaje i marketinga, marketinškim agencijama te svima koji žele poboljšati svoju internetsku stranicu i online prodaju i prezentaciju.
22.11.2023. godine
Radionica
Ana Domitrović
Mag.oec
Svi smo naišli na izvještaj o novčanom toku ili popularno zvan Cash Flow, no koliko ga znamo „pročitati“ i uočiti što točno u njemu piše? Ako naučimo čitati novčani tok, možemo saznati jako puno o poduzeću, to je izvještaj koji govori o zdravlju poduzeća. Saznajte sve odgovore 22.11.2023.g.
26.10.2023. godine
Radionica
Ana Domitrović
Mag.oec
Otvarate poduzeće ili ste već otvorili? Zanima Vas što sve trebate ispuniti od obveza prema državi, koje uopće institucije postoje, koje su Vaše obaveze nakon što počnete poslovati, koje sve obrasce trebate predati …. Ako tražite odgovore na ova pitanja i brojna druga vezanja uz početak poslovanja, organizacije općih dokumenata, računovodstva i financija poduzeća, onda nam se pridružite na ovoj radionici.
Skip to content