24sata Hackathon powered by VIP

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Hackathon se organizira u svrhu pronalaska kreativnih rješenja od strane timova sačinjenih od punoljetnih osoba, a prema temi koju će zadati organizatori.

Od kandidata se očekuje out of the box razmišljanje, želja za istraživanjem i u konačnici sposobnost prepoznavanja potencijala u podacima i procesima. Kandidati će dobiti određeni broj varijabli koje mogu iskoristiti u svom modelu, a pobjeđuje tim koji izgradi najbolji analitički model te najuvjerljivije prezentira njegovu logiku i dodanu poslovnu vrijednost.

Ako si programer / developer, dizajner, marketingaš, ekonomist ili nešto treće, a uz to voliš izazove i kreativan si, ti si osoba za ovo natjecanje! Sakupi tim od idealno 4, a maksimalno 5 članova od kojih barem jedan treba biti programer. Traže se out of the box mislioci i multidisciplinarni timovi!

Uz odličan networking i mentore prva tri tima osvajaju vrhunske nagrade i vječnu slavu!

NAGRADE

1. nagrada – 40.000 kn + sudjelovanje na WBAF Take Invest Summitu u Istanbulu

2. nagrada – 20.000 kn

3. nagrada – top gadgeti za cijeli tim

 

Sudionici Hackathona mogu biti sve punoljetne osobe koje imaju prebivalište i/ili boravište u Republici Hrvatskoj.

 

Sve detalje, pravila i informacije saznajte OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content