4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« sektor biljne proizvodnje

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za tip operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« sektor biljne proizvodnje sa svrhom podizanja konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava u sektoru biljne proizvodnje.

Prijaviti se mogu sve fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika najmanje godinu dana, a mladi poljoprivrednici mogu biti upisani i manje od godinu dana.

Prijavitelj je dužan dokazati ekonomsku veličinu poljoprivrednog gospodarstva za projekte u sektoru:
a) vinogradarstva, cvijeća i ukrasnog bilja – minimalno 6.000 EUR
b) ratarstva, industrijskog bilja, ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja – minimalno 8.000 EUR

Prihvatljivi sektori ulaganja su ratarstvo, vinogradarstvo, industrijsko bilje, zatim ljekovito začinsko i aromatično bilje, te cvijeće i ukrasno bilje, a prihvatljivi su i zajednički projekti.

Minimalni iznos potpore po projektu iznosi 5.000,00 EUR, a maksimalni iznos 300.000,00 EUR, dok je maksimalni iznos za početnike 100.000,00 EUR.

Rok za prijavu je od 15. ožujka 2018. godine do 16. travnja 2018. godine.

Više informacija možete doznati OVDJE.

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content