BizHack Hackathon – online natjecanje – HGK

BizHack Hackathon - online natjecanje
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Hrvatska gospodarska komora pokrenula je BizHack Hackathononline natjecanje za sve one spremne na rješavanje poduzetničkih izazova i stvaranje povoljnijeg okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja.

Natjecanje je otvoreno za sve zainteresirane, timove i pojedince, stručnjake i studente, poduzetnike i one koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitoga posla. Timovima će biti na raspolaganju 48 sati za izradu i prezentaciju idejnoga rješenja, a kroz natjecanje će ih pratiti mentori.

Natjecatelji će morati ponuditi rješenje za jedan od tri problemskih zadataka iz domene poduzetništva: (1) kako povećati poduzetničku aktivnost i potaknuti veći broj ljudi na pokretanje vlastitog poslovanja u Hrvatskoj, (2) kako unaprijediti administrativne postupke kod osnivanja i vođenja poduzeća za poduzetnike početnike i (3) kako unaprijediti aktivnosti savjetovanja (edukacije i usmjeravanja) poduzetnika u svim fazama razvoja njihovog poslovanja.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a najbolje čekaju vrijedne nagrade: 20.000 kuna za osvojeno prvo mjesto te 10.000 i 5.000 kuna za drugo i treće mjesto.

Prijave su otvorene do 5. studenog, a natjecanje će se održati u potpunosti online, od 6. do 8. studenoga.

Program natjecanja pogledajte na stranici BizHack programa.

 

BizHack Hackathon - online natjecanje

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content