Na zadnjoj ovogodišnjoj digitalnoj edukaciji u VE-GO-RA-i  tražilo se mjesto više

Agencija Vegora - Digitalne radionice - Velika Gorica
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

 

200 velikogoričkih poduzetnika se ove godine educiralo na digitalnim radionicama u organizaciji VE-GO-RA-e, a 21.11. je održana zadnja takva radionica za 2019. godinu u sklopu Google Digitalne garaže na kojoj su velikogorički poduzetnici imali prilike usavršavati svoje digitalne vještine nužne za poslovanje.

U sklopu 5 radionica Google Digitalne garaže išlo se s ciljem da se lokalne poduzetnike, a i širu javnost informira i educira kako bi mogli maksimalno iskoristiti potencijal digitalnog svijeta uz pomoć stručnih trenera Učilišta Algebra. Prisustvovanje je bilo bez naknade što osigurava Grad Velika Gorica u organizaciji Razvojne agencije VE-GO-RA-e. Teme ove godine su se bazirale na proučavanje društvenih mreža s naglaskom na Facebook, zašto je web stranica važna svakom poslovanju i kako je bolje organizirati te privući potencijalne klijente, kako povećati vidljivosti web stranice putem SEO optimizacije te oglašavanje putem Google Ads-a.

Nastavljamo i dalje u 2020. godini s prijeko potrebnim temama za digitalno poslovanje te najavljuju radionice, s početkom u veljači, na temu e-commerce trgovine, kako usmjeriti kupce u vašoj blizini da vas lakše nađu, kako uključiti mobilne uređaje u strategiju oglašavanja, kako se pridružiti društvenim medijima koji su potrebni baš za vaše poslovanje, te ponavljaju temu Google My Business usluge koja se održala 2018. godine jer smatraju da je vrlo bitna za vidljivost na Google tražilici i Google kartama  svih poslovnih subjekata, a pogotovo malih i srednjih poduzetnika kojih je najviše na velikogoričkom području.

Teme su potrebne i iskusnim i neiskusnim velikogoričkim poduzetnicima jer je neminovna svakodnevna promjena u digitalizaciji te se na svakoj radionici mogu čuti novi, važni savjeti iz digitalnog svijeta od strane stručnjaka koji se time svakodnevno bave.

Pozivamo vas da pokrenete digitalnu transformaciju svojeg poslovanja i priključite se radionicama 2020-te uz Google Digitalnu garažu u organizaciji VE-GO-RE, a kako bi prvi dobili obavijest te rezervirali mjesto na radionici prijavite se na linku OVDJE.

 

 

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content