[PREDAVANJE] Inovacije u poslovanju

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Možemo li svi biti inventivni u poslovanju? Jesu li inovacije samo vezane uz rijetke genijalce ili svako od nas može uvesti inovaciju u svoje poslovanje?

Ne da svatko od nas može uvesti inovaciju u poslovanje, već ih mora stalno uvoditi da bi uspio. Moderno poslovanje često ističe bitnost različitih inovativnih rješenja u poslovanju. U koraku s vremenom, Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA organizira radionicu “Inovacije u poslovanju”.

Svrha radionice je ukazati na jasne smjernice koje definiraju dugoročnu opstojnost institucije, a imajući pri tome u vidu sve unutarnje i vanjske elemente koji bitno utječu na rast i razvoj.

Radionica će biti interaktivna. Bit će to prilika da poduzetnici razmijene iskustva, ideje i promišljanja o inovacijama u poslovanju. Ne postoji jednoznačan model inovacija u poslovanju za sve struke i djelatnosti, ali postoji čitav niz važnih čimbenika o kojima treba voditi računa u planiranju, provođenju i evaluaciji inovacija.

O kojim je čimbenicima riječ, kako inovirati, kada i s kim, kako to financirati i komercijalizirati – neka su od pitanja za koje možete potražiti odgovore na radionici. Radionicu vodi g. Vitomir Lučić.
Radionica se održava u četvrtak, 20. svibnja 2021., online, u 14 sati.

Prijaviti se možete OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content