[PREDAVANJE] Poduzetničke vještine u turizmu

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Danas su poduzetničke vještine jedan od ključnih čimbenika za razvoj svake industrije i tvrtke, a poduzetničko razmišljanje postalo je presudno za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu. S druge strane, turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, a turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena.

Turističko poslovanje nije se razvilo samo po sebi, već zahvaljujući djelovanju turističkog poduzetnika koji proizvode i upravljaju turističkim proizvodima. Razvijanje odgovarajućih poduzetničkih vještina ključno je za osnaživanje mladih za pokretanje uspješnih turističkih tvrtki.

Projekt NESET - VE-GO-RA - Edukacija u turizmu

VE-GO-RA u sklopu projekta NESET, financiranog sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih, organizira predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“ na kojem će se detaljnije govoriti o razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – bitnim vještinama za svakog poduzetnika.

Predavanje se održava u utorak, 13.travnja 2021. godine, u vremenu od 15,00 do 19,00 sati. Osim korisnih saznanja, polaznike očekuje okrepa i prigodni poklon.

NESET_Norveški fondovi_VEGORA

Voditeljica radionice je gđa. Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva.

Lokacija održavanja radionice: Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka ul. 37, Velika Gorica, dvorana vijećnice.

Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

GLAVNA STRANICA PROJEKTA NESET  – www.neset-project.eu

EEA and Norway Grants stranica  – www.eeagrants.org

PROJEKT-NESET-EEA-VEGORA

Projekt raspolaže bespovratnim sredstvima od 1.124.551 EUR koje dodjeljuju Island, Lihtenštajn i Norveška, a financiraju se bespovratnim sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content