[Predavanje] Validacija vještina u turizmu uz Certifikat o pohađanju

NESET -EEA i Norveški fondovi - VEGORA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Radili ste u turizmu ili se želite okušati kao radnik u turizmu? Želite steći nove vještine uz Certifikat o pohađanju?

Ovo je idealna prilika za vas da provjerite svoje znanje te steknete Certifikat Trgovačke i industrijske komore u Varni i Razvojne agencije Grada Velika Gorica VE-GO-RA kroz pripremljen set predavanja Validacija vještina u turizmu za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu i kulturi.

Za pristup radionicama nije potrebno predznanje.

Predavanja su organizirana u sklopu projekta NESET, a podijeljena su u tri faze: predavanje za sve polaznike, rad u grupama (po zanimanjima) te individualni razgovor o samo-procjeni.

Zajedničko online predavanje će se održati 07.09.2021. godine od 13 sati, a ostala predavanja će biti održana do kraja tjedna po dogovoru, zavisno o opredjeljenju polaznika za određena zanimanja.

Prijava na predavanje OVDJE.

Projekt NESET - VE-GO-RA - Edukacija u turizmu

Cilj projekta je pružanje transnacionalne podrške mladima u turizmu, stvaranje uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo u raznim oblicima turizma, osobito u alternativnim oblicima koji ne uključuju masovni turizam na moru ili na skijalištima. Isto tako je u pripremi inovativna Platforma elektroničke podrške s materijalima za učenje, inovativni internacionalni portal za zapošljavanje za mlade u turizmu te podrška za poduzetnike u turizmu.

Projekt NESET  – www.neset-project.eu

EEA and Norway Grants stranica  – www.eeagrants.org

Projekt NESET - VE-GO-RA - Edukacija u turizmu

Projekt raspolaže bespovratnim sredstvima od 1.124.551 EUR koje dodjeljuju Island, Lihtenštajn i Norveška, a financiraju se bespovratnim sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content