[RADIONICA] Oglašavanje na društvenim mrežama

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Radionica “Oglašavanje na društvenim mrežama” je neophodna za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je njima kao korisnicima upućena. Radionica će se održati 14.06.2023.g. s početkom u 10 sati na lokaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica u dvorani vijećnice. U sklopu ove radionice ćemo se fokusirati na društvene mreže Facebook i Instagram te tips&tricks u sklopu njihova korištenja u svrhu oglašavanja. Važan dio kreiranja strategije je poznavanje svojeg krajnjeg klijenta te prema tome izraditi i prilagoditi komunikaciju kako bi iste potaknuli na angažman. Isto tako je važno prilagođavati strategiju s obzirom na kontinuirane promjene u trendovima koji se čini mijenjaju sve brže. Vaši klijenti su sigurno na društvenim mrežama, ali u mnoštvu ponuda trebate se istaknuti i povezati se s vama važnim potencijalnim klijentima.

Radionica je namijenjena svima koji planiraju ili su već počeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama, a svakako pripremite konkretna pitanja koja možemo proći na radionici i dati savjet kako dalje i na što se fokusirati.

ŠTO ĆEMO RADITI NA RADIONICI

  • Uvod u Facebook i Instagram oglašavanje
  • Izrada oglasne kampanje za Facebook/Instagram
  • Definiranje ciljeva, budžeta i strategije distribucije oglasa
  • Mogućnosti ciljanja – Kreiranje lista korisnika „Audience“
  • Izrada oglasa – mogućnosti izrade vizuala, odabir formata i dodatne opcije

PREDAVAČ
Krešimir Koružnjak je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.
Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Grow with Google. Ujedno je držao predavanja za velikogoričke poduzetnike u sklopu istog projekta.
U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “Razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″

Za sva dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte na info@vegora.hr ili na 01/5542-668.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content