[PREDAVANJE] Prisutnost na webu – online pozicioniranje poslovanja

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Svjetska predviđanja su da će prodaja na malo putem interneta doseći vrtoglavih 4,13 milijarde dolara u 2021. godini. Ukoliko vam ove brojke ništa ne znače, onda recimo da su predviđanja da će do 2040. godine 95% svih kupnji biti putem e-trgovine.

Samo u 2020. stiglo je novih 150 milijuna kupaca online što je dovelo e-commerce kupnju u najveće brojke do sada.
Novi kupci rađaju konkurenciju. Ukoliko do sada niste razmišljali o e-trgovini ovo bi vam trebalo biti lagano zvono na uzbunu.
Ukoliko ste već online – čestitamo, no idemo vidjeti što možemo bolje napraviti!

E-trgovine se ne događaju u dalekoj Americi ili Kini. One su i tu. Kod nas. u Lijepoj našoj.

Nameće li vam se pitanje: a gdje sam tu ja?!

Pozivamo vas na predavanje koje vam može pomoći u pronalaženju odgovora – trebam li se pojaviti u e-commerce svijetu, ako da, zašto, kako, zbog koga.
Na predavanju ćemo se dotaknuti navedenih i sličnih pitanja sa ciljem pružanja pomoći u pronalaženju načina u online pozicioniranju poslovanja.

Predavanje se održava u četvrtak, 25. veljače 2021., od 16:30 do 19:30 sati. Lokacija održavanja: Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica, dvorana vijećnice.

Na predavanje se možete prijaviti na linku ovdje.


Obzirom da predavanje organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, predavanje ne naplaćujemo.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content