Radionica za poduzetnice: Upravljanje osobnim promjenama

Florist at work: woman making fashion modern bouquet of different flowers on wooden background
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Radionica će se održati 05. ožujka 2020. godine od 12 do 16 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica (dvorana u prizemlju).

Nelagoda postojećim stanjem je koristan alarm koji nas potiče na promjenu. Jedan od najvećih izazova svakog pojedinca koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem je pitanje kako uopće pokrenuti proces promjene. Radionica je namijenjena onima koji osjećaju da mogu više, koji osjećaju da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost, ali ne znaju od kuda krenuti ni kako pratiti svoj napredak.

Radionica je namijenjena prvenstveno poduzetnicama,ženama, samozaposlenima ili prezaposlenima.

Kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima, sudionici su vođeni kroz 4 koraka procesa upravljanja promjenama: otkrivanje, vizualizacija, dizajniranje i akcija.

Vježbe će pomoći sudionicima izaći iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualizirati budućnost kojoj teže i osvijestiti vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal. Savladavanje metodološkog pristupa koji će se koristiti za vrijeme radionice, kao i pripremljeni materijali te ideje i rezultati predstavljat će dodanu vrijednost sudionicima u smislu mogućnosti praktične primjene istih u razvoju svojih poduzetničkih ideja. Sudionici će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koji pokažu najveću želju za promjenom nagradit ćemo besplatnim konzultacijama kako bi svoj plan promjene uspješno sproveli u djelo.

Poklon za Dan žena, besplatne konzultacije:

Za pokretanje osobnih promjena i stvaranje novih navika rješavanja izazova, ponekad nam je potrebna podrška objektivnog promatrača i par trikova iz područja psihologije. Uz stručno vodstvo i podršku trenera, osvijestit ćete svoje snage i talente, vizualizirati budućnost kakvu priželjkujete te pripremiti konkretni akcijski plan za postizanje ciljeva koji već dugo čekaju da ih ostvarite. Kao poklon za Dan žena, sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije kako bi pokrenule svoju osobnu promjenu.

Ivana Conjar, MBA, voditeljica je poslovnog razvoja e-Leadreship MBA programa na Visokom Učilištu ALGEBRA. Ivana je karijeru u poslovnom obrazovanju započela 2006. godine kao voditeljica selekcije i upisa MBA programa pri Cotrugli Business School. Kroz selekcijske intervjue i procjene MBA kandidata upoznala je glavne motivatore osobnog i profesionalnog razvoja lidera i pokretača promjena u organizacijama. e-Leadership MBA program koristi kao platformu za rad s pametnim, inovativnim i proaktivnim poslovnim ljudima, a svoja znanja i vještine dodatno usavršava na postdiplomskom studiju poslovne psihologije na University of East London.

Prijave na radionicu su zatvorene.

Za sva dodatna pitanja o radionici nas slobodno kontaktirajte.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content