[SKUP] Iskoristi obnovljive izvore energije

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Kako i ja mogu koristiti alternativne izvore energije u svom životu?
Već godinama se može čuti kako lokalna zajednica, država pa i cijeli svijet potiču korištenje alternativnih izvora energije. Poticaji su kroz edukacije, ali i financijski. Već je mnogo primjera u praksi da su ljudi dobili novac kojim su sufinancirali energetsku obnovu kuće ili počeli koristiti alternativne izvore energije. Ako su mogli drugi, mogu li i ja? Koliko mi novaca treba za to? Hoću li stvarno uštediti?
Ako vas muče ovakva pitanja ili se jednostavno želite više informirati o temi alternativnih izvora energije, uključite se na online skup “Iskoristi obnovljive izvore energije”, u ponedjeljak, 26. travnja, u 14 sati.

Cilj skupa je potaknuti zanimanje, razmišljanja i aktivnosti vezane za obnovljive izvore energije. Predavanje će održati Velimir Šegon mr.sc., zamjenik ravnatelja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA-e).
Teme koje će biti obrađivane su:
1. Što su obnovljivi izvori energije
2. Kratki pregled prednosti koje donosi šira uporaba obnovljivih izvora energije
3. Primjeri korištenja obnovljivih izvora energije (dizalica topline, sustavi pripreme potrošne vode, sustavi proizvodnje električne energije, sustavi grijanja)
4. Pregled mogućih izvora financiranja projekata vezanih uz OIE u Hrvatskoj

Uz navedeno, bit će najavljeni natječaji Grada Velika Gorica za sufinanciranje korištenja alternativnih izvora energije i energetskih obnova kuća.

Na skup se možete prijaviti OVDJE.

Skup je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content