[SKUP] Majstorski ispit i pokretanje poslovanja

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U sklopu EU projekta Poduzetnički info organiziramo online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje poslovanja“.  

Majstorski ispit je državno priznati ispit, a majstorska diploma je vrijednosni dokument koja je dokaz stručnosti i kvalitete te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, za otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja, te veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

Cilj ovog događanja je potencijalnim i postojećim poduzetnicima objasniti osnovne karakteristike obrta, paušalnog oporezivanja obrta, uvjeta za polaganje majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti. Osim toga,  polaznicima će se prenijeti  iskustva  obrtnika koji su polagali majstorski ispit i/ili ispita o stručnoj osposobljenosti.

Skup će se održati online dana 03.02.2022.godine u 12:00 sati u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Obrtničkom komorom Zagreb i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave OVDJE.

Obzirom da događaj organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, sudjelovanje je besplatno.

Zadnje objavljeno

[RADIONICA] Sve mogućnosti GoogleBusinessProfila-Agencija VEGORA-22.09.23

[RADIONICA] Sve mogućnosti Google Business Profila

Ima puno razloga zašto imati Google Business Profil, a posebno je važan za lokalno pretraživanje (lokalni SEO) te privlačenje novih klijenata. Prema istraživanju 4 od 5 lokalnih pretraga završe kupnjom proizvoda ili usluga. 

Skip to content