[Timske radionice] Poziv poslodavcima i rukovoditeljima

Agencija VEGORA - Erasmus+ Projekt Sintra-Održivost kroz Intrapoduzetništvo
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Radionice održivosti poslovanja – Erasmus+ projekt SINTRA

VE-GO-RA aktivno sudjeluje u ERASMUS+ projektu SINTRA kojem je glavni cilj rad na održivosti poslovanja temeljen na suradnji poslodavca i njegovih djelatnika. Održivost poslovanja u suštini se odnosi na učinak unutarnjih politika i praksi organizacije na okoliš i društvo, ali i na održivost i konkurentnost same organizacije, a ulaganje u postojeće kadrove je uvijek bila odlika svake uspješne organizacije i najisplativija investicija svakog dobrog voditelja.

Za planirane radionice pozivamo vlasnike ili voditelje poslovanja koji žele zajedno sa svojim zaposlenicima raditi na njihovom i razvoju organizacije. Nerijetko se događa u organizacijama da ne stižemo primijetiti ili ne prepoznajemo potencijal naših zaposlenika,  a upravo oni predstavljaju glavni pokretač inovacija te samim time glavni resurs održivosti poduzeća u kontinuiranim promjenama koje nas okružuju. Edukacije razvijene u sklopu  Erasmus+ projekta SINTRA na taj su način kreirane i prilagođene timovima malih i srednjih poduzetnika.

Radionice se sastoje od teoretskog i praktičnog dijela u kojem ćemo timskim radom riješiti konkretni zadatak vezan uz održivost poslovanja vaše organizacije, a dinamiku i vrijeme održavanja radionica prilagoditi ćemo vašim mogućnostima.

Radionice organiziramo kroz iduća dva mjeseca u dogovoru s timovima.

Ako vas zanima ova prilika, obratite nam se čim prije jer u ovom trenutku primamo samo 4-5  timova za spomenuti program na: violeta.crnogaj@vegora.hr ili blanka.walaitis@vegora.hr.

Više informacija o projektu možete vidjeti na stranicama VE-GO-RA-e  i službenoj stranici projekta SINTRA , te popratiti projekt na Facebook stranici Project SINTRA.

Erasmus+ Projekt SINTRA - radionice za poduzetnike - INTRApoduzetništvo

SINTRA– Održivost kroz INTRApoduzetništvo je 24-mjesečni Erasmus + projekt (KA2: Strateška partnerstva za obrazovanje odraslih) prilagođen kako bi pružio integriranu podršku, prilagođenu potrebama organizacija za razvoj vještina, kompetencija i stavova među zaposlenicima i vlasnicima organizacija u svrhu razvoja održivosti.

Ovaj projekt financiran je uz potporu Europske komisije. Ova publikacija odražava samo stavove autora i Komisija ne može biti odgovorna za bilo kakvu upotrebu informacija sadržanih u njoj.

Erasmus+ Projekt SINTRA - Razvojna agencija VE-GO-RA

Skip to content