Google digitalna garaža – izradite svoj Google My Business profil

Digitalna garaža - VEGORA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Ovom prilikom željeli bismo Vas obavijestiti kako Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA u suradnji s Googleom i Algebrom u sklopu programa Google digitalna garaža organizira zanimljivu interaktivnu radionicu  koja će se održati u utorak, 25.09.2018. godine u vremenu od 10:00 – 13:00 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, na temu:

Privucite nove klijente pomoću profila tvrtke na Googleu – izradite svoj Google My  Business profil

Google digitalna garaža je program besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionica ima za cilj upoznati djelatnike s alatima koji pomažu malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.Prva radionica u sklopu ovog programa biti će na temu Google My Business – besplatnog alata koji osigurava prisutnost na Google Pretraživanju i Kartama.

Google My Business besplatan je alat koji omogućuje da upravljate načinom na koji se vaša tvrtka prikazuje na Googleovim proizvodima, kao što su Karte i Pretraživanje. Ukoliko pružate usluge klijentima na određenoj lokaciji ili na lokaciji korisnika, Google My Business klijentima pomaže da vas lakše pronađu. Osim toga, omogućuje jednostavnu izradu i ažuriranje profila vaše tvrtke – kako biste se istaknuli i privukli korisnike.

Stoga preuzmite kontrolu nad sadržajem koji korisnici vide kada traže vašu tvrtku!

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju?

Želite li privući nove korisnike pomoću besplatnog profila tvrtke na Googleu?

Ovo je idealna prilika za Vas. Prijavite se na radionicu i uz pomoć stručnjaka izradite svoj Google My Bussiness račun.

Radionica je namijenjena lokalnim poduzetnicima koji još nisu prisutni na Googleu, a željeli bi biti.

Ukoliko na radionici želite izraditi svoj Google My Business račun, molimo Vas da ponesete jedan od poslovnih dokumenta (izvod iz sudskog registra, izlazni račun-IRA/IFA, račun od režija, poslovnu posjetnicu) kojim možemo potvrditi lokaciju i vlasništvo nad tvrtkom za koju se izrađuje Google My Business račun.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti, prijavite se OVDJE.

Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google digitalna garaža.

Zadnje objavljeno

HZZ - samozapošljavanje - 2023 - VEGORA

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Skip to content