[POZIV]Prijava i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području RH

Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske.
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

S ciljem razvoja vlastitih poduzetničkih ideja studenata te povećanje vještina u vođenju, upravljanju i osnivanju poduzeća, HAMAG-BICRO objavljuje JAVNI POZIV za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske.

Poziv je u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Svrha poziva je potaknuti studente na prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva, što će doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

Studenti će dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte uz edukacije i stručno vodstvo mentora te iste predstaviti na finalnom natjecanju.

Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima:

1. mjesto: 3.000 EUR
2. mjesto: 2.000 EUR
3. mjesto: 1.000 EUR

Prihvatljivi prijavitelji su studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Prijave su otvorene do 15.04.2023. do 23:59. putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva. Sve informacije i dokumentacija moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu.

Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content