HEALTH IT akademija

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u sklopu Z-MED digitalnog inovacijskog HUB-a organizira HEALTH IT Akademiju.

Cilj programa je stvoriti stručnjake medicinske informatike s fokusom na poslove analitičara/konzultanta, testera ili Java programera. 

Program se provodi uz podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje  kroz mjeru „Osposobljavanje na radnom mjestu“ i traje 5 mjeseci, a kombinacija je teorijske nastave i prakse.

Programom će se omogućiti osposobljavanje za 20 polaznika.

Prijaviti se mogu nezaposlene, primarno visokoobrazovane osobe, ali i one sa završenom srednjom školom, neovisno o radnom iskustvu koje zanima kombinacija informatike i medicine, a koji mogu odvojiti 5 mjeseci za edukaciju. 
Prijave su otvorene za osobe iz cijele Hrvatske.

Za polaznike će biti pokriveni svi troškovi edukacije, trošak prijevoza, te će za vrijeme trajanja edukacije polaznici primati mjesečnu naknadu u iznosu od 3750,00 kn.

Po završetku polaznici će dobiti potvrdu o pohađanju programa, te je moguće ostvariti i preporuke za zapošljavanje u Health IT sektoru.

Prijave traju do 04.09.2022. godine.

Više o samom programu možete saznati ovdje.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content