Search
Close this search box.

Informativna radionica o HAMAG-BICRO zajmovima

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA u suradnji sa Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira informativnu radionicu za poduzetnike o mogućnostima financiranja projekata zelene i digitalne tranzicije te projekata usmjerenih na jačanje konkurentnosti i otpornosti te u obrtna sredstva.

Sve zainteresirane poduzetnike pozivamo da se prijave na informativnu radionicu koja će se održati

u četvrtak10. studenog 2022. godine u 12 sati,

u dvorani Vijećnice Pučkog otvorenog učilišta
Velika Gorica
, Zagrebačka ulica 37.

U okviru radionice poduzetnicima će biti predstavljen program „Investicijski zajam iz NPOO, te „ESIF mikro zajam za obrtna sredstva“. Gđa. Marija Čuvalo i gđa. Marija Balen iza HAMAG-a predstaviti će uvjete programa, osvrnuti se na prihvatljive i neprihvatljive investicije odnosno vrste troškova,  te dati kratke upute o procesu prijave i o potrebnoj dokumentaciji. Nakon toga poduzetnici će imati priliku postaviti pitanja i saznati sve što ih zanima.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici.

Zadnje objavljeno

Hamag-bicro -informacije - VEGORA

[POZIV] Međunarodno suradnički projekti za tvrtke- Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te omogućuje tvrtkama da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Skip to content