Inicijativa “Korak po korak” – podrška poduzetničkom početku

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Inicijativa Korak po korak doprinosi daljnjem razvoju zajednice, društvenoj i ekonomskoj ravnopravnosti i financijskoj inkluziji građana. Poduzetnički starter je program razvijen za poduzetnike početnike, a inicijativa Korak po korak usmjerena je i na dodatna dva zasebna programa, za razvoj i partnerstvo s organizacijama civilnog društva te na edukacije građana o osobnim financijama.

Cilj programa je poticanje samozapošljavanja i razvoja poduzetništva pružanjem besplatne podrške na putu oblikovanja i realizacije poslovne ideje a uključuje online edukacije o relevantnim poduzetničkim temama temeljeno na teoriji i iskustvu, savjetovanje i financiranje.

Kako biste kvalitetno i učinkovito pripremili svoj poslovni poduhvat, Banka osigurava alate koji vam pomažu pri tome: upute za izradu poslovnog plana, tablice za izračun financijskih projekcija i priručnik za pomoć u organizaciji i vođenju poslovanja. Na našu podršku računajte i kod pisanja poslovnog plana.

Po završetku edukacije i savjetovanja o kreditiranju zainteresirani kandidati Banci mogu predati zahtjev za kredit, a u završnoj procjeni projekata odabiru se projekti koje će Erste banka financirati.

Kreditiranje se provodi u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR), Europskim investicijskom fondom (EIF) i Europskom unijom u okviru programa za konkurentnost i inovacije (CIP Program) – instrument Garancije za mikro-kredite za financiranje mikro poduzetnika (CIP garancija EIF-a). Erste Banka je jedna od sudionica u programu HBORa.

Više o inicijativi možete vidjeti OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content