Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Ministarstvo gospodarstva i poduzetništva objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“ sa ciljem jačanja regionalne konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kroz početna ulaganja u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća iz sektora djelatnosti  C (prerađivačka industrija) i J (informacije i komunikacije).

Prihvatljive aktivnosti uključuju ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu, savjetodavne usluge, sudjelovanje na sajmovima, pripremu Prijavnog obrasca i investicijsku studiju, uvođenje grijanja i hlađenja, te promidžbu i vidljivost.

Minimalni iznos potpore je 500.000,00 kn, a najviši 15 milijuna kuna, dok je intenzitet potpore 35% za srednje poduzetnike i 45% za mikro i male poduzetnike.

Prijave od 3. travnja do 28. prosinca 2018.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

 

Zadnje objavljeno

HZZ - samozapošljavanje - 2023 - VEGORA

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Skip to content