IZVOZNA RADIONICA 2023 ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Izvozna Radionica 2023 ZG
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Dragi poduzetnici – postojeći i potencijalni izvoznici, MINGOR i HAMAG-BICRO  pozivaju na Izvoznu radionicu za poduzetnike s područja Zagrebačke županije koja će se održati:

u srijedu, 18. siječnja 2023. godine

od 9.00 do 14.00 sati

u Pučkom otvorenom učilištu (vijećnica)

Zagrebačka ul. 37, Velika Gorica

Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati? Na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja Zagrebačke županije – tvrtka Geolux.d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokotehnoloških proizvoda.

Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva financija – Carinska uprava, Hamag Bicro-a, HBOR-a te udruge Hrvatski izvoznici.

Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.


Izvozna Radionica 2023 ZG

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content