Javni natječaj za dodjelu potpora za poticanje razvoja poduzetništva za 2018. godinu

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Javni natječaj za dodjelu potpora za poticanje razvoja poduzetništva za 2018. godinu

Zagrebačka županija objavila je natječaj za poticanje razvoja poduzetništva, potpore se dodjeljuju  za sljedeće kategorije:

  • subvencija za početak poslovanja poduzetnika – sufinanciranje do 75% prihvatljivih troškova
  • kapitalnih pomoći za povećanje konkurentnosti za proizvodne djelatnosti- sufinanciranje do 40% prihvatljivih troškova
  • kapitalnih pomoći za povećanje konkurentnosti za neproizvodne djelatnosti – sufinanciranje do 40% prihvatljivih troškova

Sufinancira se: nabava ( kupnja ili izrada) strojeva, opreme i alata, preuređenje i nadogradnja strojeva i opreme, nabava informatičke opreme i poslovnog softvera, unutrašnje uređenje poslovnog prostora ( unutrašnji građevinski radovi, instalacijski  i radovi unutrašnjeg uređenja te materijal za unutrašnje uređenje), nabava uredskog i radnog namještaja, promocija i marketinške aktivnosti ( izrada internetske stranice i web shopa, internetskog oglašavanje i promotivni materijal).

Prijave do 26.06.2018.godine

Više informacija OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content