Javni natječaj za prikupljanje poduzetničkih zahtjeva za kredit kroz Program “Kreditom do uspjeha 2014.” Mjera 1. – Kreditom do konkurentnosti 

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Na stranicama Zagrebačke županije nalazi se još uvijek aktualan javni natječaj „Kreditom do uspjeha 2014.“ Mjera 1. – Kreditom do konkurentnosti.

Kreditna sredstva su namjena za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje gospodarskih objekata, kupnju nove opreme ili pojedinih dijelova nove opreme.

Iznos kredita kojeg korisnici mogu tražiti je od 100.000,00 kuna do 5.000.000,00 kuna uz kamatnu stopu 7%, ako se instrument osiguranja koristi jamstvo HAMAG-BICRO kamatna stopa iznosi 6,5%. Kamatnu stopu subvencioniraju Ministarstvo poduzetništva i obrta s 2 postotna poena za projekte iz proizvodne djelatnosti i s 1 postotnim poenom za projekte iz uslužne djelatnosti te Zagrebačka županija s 2 postotna poena za projekte iz proizvodne djelatnosti i s 1 postotnim poenom za projekte iz uslužne djelatnosti.

Prijaviti se mogu trgovačka društva, d.o.o. i j.d.o.o., obrt te profitne ustanove koje ulažu na područje Županije neovisno o sjedištu, odnosno o prebivalištu.

Detalji natječaja

Zadnje objavljeno

Skip to content