Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja

STIPENDIJE_GVG_NATJEČAJ
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Gradonačelnik Grada Velike Gorice raspisuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Pozivaju se vlasnici ili suvlasnici; korisnici (zakupnici ili najmoprimci) tradicijskih objekata na području Grada Velike Gorice da podnesu PRIJAVE za dodjelu financijske potpore.

Grad Velika Gorica dodijelit će financijske potpore u maksimalnom iznosu do 50% od traženog iznosa navedenog u PRIJAVNOM obrascu, a najviše do 50.000,00 kuna.

 

Sve detalje i potrebnu dokumetaciju možete vidjeti na stranici Grada OVDJE.

Informacije i pomoć vezan za poziv možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Trg kralja Tomislava 34 , Velika Gorica, broj telefona: 01/6269 917; mail: kultura@gorica.hr

Pravilnik o dodjeli financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja  pogledajte OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content