Search
Close this search box.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja

STIPENDIJE_GVG_NATJEČAJ
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Gradonačelnik Grada Velike Gorice raspisuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Pozivaju se vlasnici ili suvlasnici; korisnici (zakupnici ili najmoprimci) tradicijskih objekata na području Grada Velike Gorice da podnesu PRIJAVE za dodjelu financijske potpore.

Grad Velika Gorica dodijelit će financijske potpore u maksimalnom iznosu do 50% od traženog iznosa navedenog u PRIJAVNOM obrascu, a najviše do 50.000,00 kuna.

 

Sve detalje i potrebnu dokumetaciju možete vidjeti na stranici Grada OVDJE.

Informacije i pomoć vezan za poziv možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Trg kralja Tomislava 34 , Velika Gorica, broj telefona: 01/6269 917; mail: kultura@gorica.hr

Pravilnik o dodjeli financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja  pogledajte OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content