Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’

Javni poziv za korištenje prostora i usluga 'Startup VG Inkubatora'
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Grad Velika Gorica raspisuje Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’ .


Ovim Programom Grad Velika Gorica nudi poduzetnicima početnicima korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća.


Predmet ovog Javnog poziva je davanje na korištenje poslovnog prostora i zajedničkih prostorija (prezentacijska dvorana, prostor za druženje, soba za sastanke, čajna kuhinja, sanitarni čvor). Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljen te pokriven optičkim Internetom.


Javni poziv se provodi sustavom online prijave. Poziv je trajno otvoren. Po popunjenosti trenutnog kapaciteta, isti će biti privremeno obustavljen. Prijave se razmatraju kontinuirano svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.
Poslovni prostor daje se na korištenje na minimalno tri (3), a maksimalno dvanaest (12) mjeseci s mogućnošću produljenja.


Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali subjekti malog gospodarstva sa sjedištem, a obrtnici i s prebivalištem, na području Grada Velike Gorice koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:
– imaju status poduzetnika početnika
– obavljaju djelatnost iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te uslužnih djelatnosti,
– nemaju duga prema državi, Gradu Velikoj Gorici i trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Velike Gorice

Više o pozivu saznajte OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content