[RADIONICA] Kako do kupca, te kako ga zadržati?

[Radionica]Kako do kupca i kako ga zadržati_VEGORA_20.10.2022
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

VE-GO-RA organizira radionicu o tome kako doći do kupca, te kako kupca pretvoriti u lojalnog kupca i na kraju krajeva kako ga zadržati.

Kome je edukacija namijenjena? 
Svim poduzetnicima koji žele osnažiti odnose sa postojećim kupcima, pridobiti nove te generalno imati bolje prodajne rezultate i uspješnu poziciju na tržištu.

Naime, svaki poduzetnik treba otkriti što je kupcu bitno, što ga zanima, ali i što ga muči. Također, treba istovremeno razmišljati kao kupac i staviti se u njegovu poziciju. Kad to znamo, komunikacija je puno lakša i jednostavnija. I najvažnije, cijena više ne dolazi na prvo mjesto.

  • Kako kupca pretvoriti u lojalnog kupca i lojalnog kupca u obožavatelja
  • Kako identificirati idealnog kupca?
  • Kako pristupiti kupcu i kako mu prezentirati svoj proizvod?

Na ovoj radionici poduzetnici imaju priliku naučiti kako otkriti koje su prave vrijednosti koje trebaju komunicirati svojim potencijalnim klijentima/kupcima, na koji način pristupiti novim kupcima, te kako zadržati postojeće.

Kada i gdje se održava edukacije?
Edukacija se će održati online, u četvrtak 20. listopada 2022. godine s početkom u 12:00 sati. Očekivano trajanje edukacije je 3 sata.
– dan prije početka edukacije zaprimit ćete na svoju e-mail adresu link za pristup edukaciji.

Edukaciju će održati gđa. Anita Jurjević, konzultantica s višegodišnjim iskustvom rada na rukovodećim pozicijama u domaćim/internacionalnim trgovačkim lancima. Entuzijastica za prodaju i inovacije u segmentu trgovine, te praćenje trendova na tržištu.

Prijave na edukaciju su otvorene, a prijaviti se možete OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content