Kako motivirati svoje zaposlenike?

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Želite li pronaći idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgradili uspješan tim i poboljšali radnu učinkovitost, znati što motivira a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi, ovo je idealna prilika za Vas.

VE-GO-RA organizira radionicu  „Poslodavac kod kojeg svi žele raditi –zapošljavanje i motiviranje zaposlenika“,  a sudjelovanje je bez naknade za polaznike.

Radionica je namijenjena svima onima koji žele naučiti kako motivirati i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove.  Polaznici će se informirati o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati ih u firmi na obostrano zadovoljstvo.

Stručna i iskusna predavačica Ivana Conjar pobliže će objasniti sljedeće teme:

  • alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti
  • idealan posao za određeni tip osobnosti
  • profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto
  • motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti
  • kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu
  • kako graditi uspješan tim

Trajanje radionice je 6 sati, od kojih je 3 sata praktičnog rada i 3 sata teorijskog izlaganja.

Radionica će se održati u četvrtak 05.11.2020. godine, s početkom u 9:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, 10410 Velika Gorica u dvorani vijećnice.

Zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto prijavom OVDJE ili putem maila info@vegora.hr. Prijava je obavezna zbog specifičnih epidemioloških uvjeta.

Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj emitiranog materijala isključivo je odgovornost Razvojne agencije Grada Velika Gorica – VE-GO-RA.

Skip to content