[POZIV] Konferencija za poduzetnice – 2.12.2022. – POUVG -Vijećnica

Konferencija za poduzetnice - Women in Adria - VEGORA - 2.12.22. - POUVG
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Women in Adria vas poziva na konferenciju za poduzetnice u Velikoj Gorici s fokusom na ključnim temama za poduzetnike: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudske resurse i antistres!

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca na stranicama Women in Adria OVDJE.

LOKACIJA:

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica – vijećnica

Zagrebačka 37, 10410 Velika Gorica

VRIJEME:

8:30 h – 13.00 h

PREDAVAČI:

ANA KEGLOVIĆ HORVAT

Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

ANDREJA BAKULA

Mr.sc.prof.psihologije, vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.

RENATA LONČARIĆ

Mag.oec. “Nakon 16 godina rada u korporaciji, imala sam potrebu okušati se u poduzetništvu. Uz iskustvo i edukacije koje sam unijela u privatni posao, i dalje se educiram. Znanje je to koje ostaje i nakon uspješno obavljenih poslova i neuspješnih poslovnih koraka. “

Prijava na konferenciju, program te dodatne informacije potražite OVDJE.

Skip to content