Međunarodna konferencija – Podržimo održivo

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Društveno odgovorno poslovanje i održivost postali su strateški prioriteti i temelji dugoročne konkurentnosti gospodarstva i društva. 

Sva poduzeća izlistana na burzama moraju izvještavati o održivosti, a velike tvrtke će imati ovu obvezu od 2024. za 2023. poslovnu godinu. Već 2027. godine, za poslovnu 2026. sva mala i srednja poduzeća će imati obvezu izvještavanja po novim standardima.

Središnja tema ovogodišnje konferencije su izazovi održivog poslovanja u uvjetima krize ali i prilike koje proizlaze iz implementacije održivih poslovnih politika kao što su:

  • upravljanje prilikama i poslovanje sa svrhom
  • kružno planiranje – poslovni modeli prema načelima kružnog gospodarstva
  • usmjeravanje poslovanja prema nultoj stopi emisija i održivo investiranje

O svim izazovima ali i prilikama održivog poslovanja u uvjetima krize, raspravljat će se na 3. međunarodnoj konferenciji “Podržimo održivo, koja se 27. rujna 2022. održava u zagrebačkoj Laubi.

Na konferenciju se potrebno prijaviti ovdje.

Ukoliko plaćate članarinu HGK vrijednost kotizacija bilježi se kao konzumirana usluga iz plaćene članarine.

Više o konferenciji i uvjetima sudjelovanja možete pročitati ovdje.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content