Search
Close this search box.

Mreža poduzetničkih inkubatora zagrebačke županije

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U tijeku je izrada Studije pred izvodljivosti za Mrežu poduzetničkih inkubatora Zagrebačke županije s ciljem potpore razvoju malog i srednjeg poduzetništva na području Zagrebačke županije kroz organizirani i umreženi sustav potpornih institucija.

Prilikom izrade studije ključni korak je analiza potreba poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika za uslugama inkubatora. U cilju dobivanja što realnije slike postojećeg stanja i potreba u sektoru poduzetništva, pozivamo potencijalne poduzetnike i poduzetnike početnike da ispune upitnik koji se nalaze OVDJE.

Osim toga, zainteresirani potencijalni poduzetnici i poduzetnici početnici imat će jedinstvenu priliku iznijeti svoje želje i potrebe na fokus grupama 5. travnja 2017. godine u prostorijama Zagrebačke županije. Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na e-mail: marina.puskar@zagrebacka-zupanija.hr

Više informacija OVDJE.

Zadnje objavljeno

Hamag-bicro -informacije - VEGORA

[POZIV] Međunarodno suradnički projekti za tvrtke- Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te omogućuje tvrtkama da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Skip to content