Search
Close this search box.

Natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti za 2017. godinu

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Predmet ovog Natječaja je dodjela bespovratnih sredstava (potpora) Grada Velike Gorice za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih, i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.

Korisnici potpora su obrti te mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisana u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju djelatnost na obrtnički način.
Korisnici potpora moraju imati sjedište, a obrtnici i prebivalište na području Grada Velike Gorice i obavljati tradicijsku, deficitarnu i proizvodnu obrtničku djelatnost.

Pojedinačna  potpora za tradicijsku, deficitarnu i proizvodnu obrtničku djelatnost može iznositi do 90% ulaganja, odnosno najviše 20.000,00 kuna godišnje.

Prijave do 19. svibnja 2017. godine.

Detalji natječaja

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content