Natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti za 2017. godinu

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Predmet ovog Natječaja je dodjela bespovratnih sredstava (potpora) Grada Velike Gorice za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih, i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.

Korisnici potpora su obrti te mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisana u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju djelatnost na obrtnički način.
Korisnici potpora moraju imati sjedište, a obrtnici i prebivalište na području Grada Velike Gorice i obavljati tradicijsku, deficitarnu i proizvodnu obrtničku djelatnost.

Pojedinačna  potpora za tradicijsku, deficitarnu i proizvodnu obrtničku djelatnost može iznositi do 90% ulaganja, odnosno najviše 20.000,00 kuna godišnje.

Prijave do 19. svibnja 2017. godine.

Detalji natječaja

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content