Search
Close this search box.

Natječaj za učeničke i studentske stipendije Grada Velike Gorice

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

NATJEČAJ ZA UČENIČKE I STUDENTSKE STIPENDIJE GRADA VELIKE GORICEU školskoj/akademskoj godini 2020./2021. Grad Velika Gorica dodjeljuje ukupno 50 stipendija, odnosno 25 stipendija za učenike srednjih škola te 25 stipendija za studente. Stipendije se dodjeljuju prema dva kriterija, prema kriteriju izvrsnosti i prema socijalnom statusu.

Pravo kandidiranja za dodjelu stipendija imaju učenici 3. i 4. razreda srednjih škola te studenti od druge godine preddiplomskog pa nadalje, odnosno da nisu stariji od 26. godina.

Natječaj traje 15 dana, a svi kriteriji i uvjeti za dodjelu stipendije Grada Velike Gorice navedeni su u Natječaju i Pravilniku o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija (Službeni glasnik Grada Velike Gorice 6/19). Zadnji dan predaje Prijave za dodjelu stipendije Grada Velike Gorice je 30.10.2020. Po završetku rješavanja pristiglih prijava, prijedlog kandidata će se objaviti na službenoj web stranici Grada Velike Gorice te na oglasnoj ploči u prizemlju Gradske uprave.

Detalje pogledajte OVDJE.

Zadnje objavljeno

Hamag-bicro -informacije - VEGORA

[POZIV] Međunarodno suradnički projekti za tvrtke- Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te omogućuje tvrtkama da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Skip to content