Search
Close this search box.

Novosti u izdavanju propusnica radnicima

DNEVNI INFO - mjere za pomoć poduzetništvu - VEGORA - Velika Gorica - Covid-19 - HZZ
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Od 1. travnja 2020.godine  svi poslodavci obvezni su izdavati e-Propusnice za ulazak i izlazak iz područja prebivališta ili stalnog boravišta. Propusnice se mogu izdati na rok od 1 do 14 dana. Okolnosti za koje poslodavci mogu izdavati propusnice nisu promijenjene.

Ukoliko iz opravdanih razloga Poslodavac nije u mogućnosti izdati e-Propusnicu obvezan je elektroničkom poštom ili drugim kanalima dostaviti zahtjev Ravnateljstvu civilne zaštite, nakon čega će Ravnateljstvo izdati e-propusnicu.

Proces izdavanja e-propusnice te ostale važne informacije saznajte ovdje.

 

 

Osim informacija na webu, Agencija VE-GO-RA dostupna je za sva pitanja po pitanju dostupnih mjera i na e-mail adresi mjere@vegora.hr i na telefonima 01/5542 667 i 01/5542 668.

 

Tu smo za vas, javite se!

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content