Održan skup – Inovacije za poslovanje Startup to si ti

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U sklopu EU projekta Poduzetnički info danas je održan online skup „Inovacije za poslovanje“ (Startup to si ti) s ciljem poticanja mladih na razvijanje poslovnih ideja i pokretanje poduzetničkih pothvata.

„Svi smo mi poduzetnici. To ne znači da svi moramo pokrenuti i voditi svoje startup-e, ali svi moramo sebe vidjeti kao startup. Za početak, važno je da osvijestimo po čemu smo unikatni. Obzirom da živimo u materijalnom svijetu, svoje vještine i talente moramo znati upakirati i prodati kako bismo mogli zaraditi. Zaradu moramo pametno rasporediti kako bismo se mogli uzdržavati, ali i dalje ulagati u svoj razvoj. Moramo razmišljati o svom osobnom brendu i kako na najbolji i autentičan način prodati sebe. „ izjavila je predavačica Ivana Conjar.

U interaktivnoj diskusiji velikogorički srednjoškolci i studenti su imali priliku osvijestiti odgovornost za vlastiti osobni i profesionalni razvoj te priliku naučiti osnovna pravila poduzetničkog “mindseta” koji je jednako primjenjiv na startupe kao i na pojedince, izjavila je Mateja Kalisar, ravnateljica Razvojne agencije Grada Velike Gorice – VE-GO-RE.

Skip to content