Održan skup – Poduzetništvo u javnom sektoru

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Uoči Svjetskog dana poduzetnica u sklopu projekta Poduzetnički info danas je održan skup „Poduzetništvo u javnom sektoru“ na kojem smo okupili žene poduzetnice, žene na vodećim pozicijama u javnom sektoru te učenice srednje ekonomske škole i gimnazije s ciljem potvrđivanja i/ili opovrgavanja učeničkih pretpostavki o ženama u odnosu na realno stanje.

Učenicama se predstavio slučaj poduzetništva u javnom sektoru u svrhu poticanja i razvoja poduzetničkog pristupa poslovanju nevezano o pravnom obliku poslodavca. Dodatno skupom su se na jednostavan i prihvatljiv način istaknule posebnosti, ograničenja i mogućnosti poduzetništva te se nastojalo pridonijeti poticanju poduzetničkog duha među učenicima srednjih škola.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content