On-line Petek na Gorice

Online Petek na Gorice - Obiteljska gospodarstva - Virtualna tržnica
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Petek na Gorice je velikim dijelom poprimio digitalni oblik. Iako ponuđača na tržnici ima dosta, većina je prisutna i na Facebook-u te drugim kanalima prodaje. Velikogorička virtualna tržnica „OPG tržnica u Vašem domu“  trenutno broji preko 35 velikogoričkih OPG-a te šezdesetak OPG-a s područja Zagrebačkog prstena i okolice. Bez obzira na situaciju to je pozitivan korak u transformaciji naših obiteljskih gospodarstava i proširivanje na online tržište te povećanje broja novih kupaca.

Gđa. Jerleković, vlasnica OPG Jerleković i  predsjednica Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena, ima dostavu svojih proizvoda na kućni prag. U ovom trenutku nema potrebe nešto mijenjati jer ima dovoljno stalnih kupaca, ali što se tiče članica Udruge, tijekom epidemije su bile prisiljene potražiti nove kanale prodaje od dostave na kućni prag kupca do otvaranja stranica i profila po društvenim mrežama te virtualnim tržnicama.  Napomenula je da iako novi način prodaje iziskuje povećani angažman  i proizvođači i kupci su jako zadovoljni novim načinom prodaje. 

Glavni razlog novih kanala prodaje je trenutna epidemija, a nadamo se da će kupci i dalje podržavati domaće proizvođače i koristiti novootvorene kanale.  Grad Velika Gorica i okolica ima bogatstvo OPG-a koji nude širok asortiman proizvoda te naši sugrađani mogu biti zadovoljni kvalitetom, naglasila je gđa. Jerleković.

Sve pohvale lokalnim proizvođačima na brzom prilagođavanju novom tržištu s otvaranjem svojih profila na društvenim mrežama i udruživanju na virtualnim tržnicama. 

VEGORA je tu ukoliko se želite prijaviti na velikogoričku virtualnu tržnicu, ukoliko imate pitanja vezana za mjere pomoći u gospodarstvu, pomoć u razumijevanju dostupnih mjera, pružanju dodatnih informacija ili prijavi za mjere.

Obratite nam se telefonski ili e-mailom.

Telefoni:

01 5542 – 667

01 5542 – 668

E-mail: mjere@vegora.hr

Zadnje objavljeno

Skip to content