Kupujte domaće na stranici Facebooka “OPG tržnica u Vašem domu”

OPG - VIRTUALNA TRŽNICA - GRAD VELIKA GORICA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

OPG - VIRTUALNA TRŽNICA - GRAD VELIKA GORICAVelikogoričani su dobili virtualnu tržnicu domaćih poljoprivrednih proizvoda na kojoj se, u potpunoj sigurnosti za zdravlje, mogu kupovati svježe voće i povrće lokalnih OPG-ova. Jedino što im treba za taj shopping jest računalo ili pametni telefon i internet. Virtualna tržnica nalazi se na Facebook stranici nazvanoj “OPG tržnica u Vašem domu”. Na toj stranici mogu se vidjeti ponude proizvoda OPG-ova, uvjeti i vrijeme dostave i kontakt za naručivanje. Na stranicu se mogu javiti i svi OPG-ovi iz Velike Gorice, Zagreba i Zagrebačke županije koji bi željeli ponuditi svoje proizvode na toj velikogoričkoj virtualnoj tržnici. Cilj je da ta Facebook stranica postane mjesto sigurne kupnje i promocije poljoprivrednih proizvoda OPG-ova u zagrebačkom prstenu.

Stranica je pokrenuta u suradnji sa Upravnim odjelom za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Velike Gorice  na inicijativu D.I.D. marketinške agencije s ciljem da na jednom mjestu okupi ponude domaćih OPG-ova na području gradova Velika Gorica i Zagreb te cijele Zagrebačke županije.

Kako bi prikupili što više Obiteljskih gospodarstava voljnih za objavu na stranici slobodno nam se javite  kako bi prikupili od Vas potrebne podatke kako bi se isto moglo odraditi.

Kontaktirajte nas ovdje.

Facebooka stranica“OPG tržnica u Vašem domu”

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content