Search
Close this search box.

Radionica „Koncept profesionalnog upravljanja poslovanjem“

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Razvojna agencija Grada Velika Gorica –VE-GO-RA organizira dvodnevnu praktičnu radionicu za velikogoričke poduzetnike o važnosti strateškog usmjerenja poslovanja i određivanja strateških ciljeva.

Polaznici će naučiti na koji način strateške ciljeve kaskadirati do najniže razine u organizaciji, te kako mjeriti njihovo ostvarenje i upravljati njima pomoću suvremenih upravljačkih metoda, a predavač je Dr. sc. Mladen Meterkonzultant i direktor tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje.

Održavanje radionice je 16. i 17. svibnja 2019. godine od 9:00 do 16:00 sati na adresi Ve-Go-Ra-e,  Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Radionica će pokrivati sljedeća područja:

  • Strateško planiranje
  • Operativno planiranje
  • Timsko i individualno planiranje
  • BSC – Balanced Scorecard
  • Ključni pokazatelji poslovanja
  • Poslovno analiziranje
  • Poslovno odlučivanje
  • Kontinuirano upravljanje

Nakon ove radionice polaznici će biti u mogućnosti uspostaviti strateško-operativni koncept za profesionalno upravljanje poslovanjem, što će posljedično osigurati izvjesnije povećanje i održivost rezultata poslovanja organizacije.

Očekuje vas kombinacija predavanja, vježbi, diskusija i iskustvenog učenja. Sudjelovanje na radionici je bez naknade za polaznike, a moguće je isključivo uz prijavu OVDJE te obavezan dolazak oba dana.

Prednost imaju velikogorički poduzetnici.

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content