Popis druge skupine subjekata koji su zaprimili potpore Zagrebačke županije – COVID-19

Javni poziv - Zagrebačka županija - Razvojna agencija Grada Velika Gorica - VE-GO-RA - COVID-19 - MJERE
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije Zagrebačke županije raspisao je 04. lipnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i poticanje poslovne aktivnosti za mikrosubjekte čiji je rad obustavljen zbog trajanja epidemije bolesti Covid – 19, a osigurana sredstva su u iznosu 13 milijuna kuna.

 

Na javni poziv se odazvalo 700 poslovnih subjekata, a isplata prvih 1.204.500,00 kuna će biti isplaćena prvih 182 subjekta čije su prijave do sada obrađene. 

Potpore su odobrene u iznosima od 3.000 do 24.000 kuna po subjektu.

 

NAPOMENA: Uplata sredstva korisnicima slijedi nakon što dostave/pošalju potpisani ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u Zagrebačku županiju.

 

Bespovratne potpore se dodjeljuju za nabavu opreme, sirovine i materijala za obavljanje osnovne djelatnosti, podmirenje kreditnih/leasing (financijski) obveza za nabavljenu opremu, korištenje/najam poslovnog prostora, komunalne troškove, troškove telekomunikacija, knjigovodstvenih usluga, licencija, koncesija te drugih troškova za obavljanje osnovne djelatnosti.

 

Popis poduzetnika čije su prijave odobrene i odbijene možete vidjeti OVDJE.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Javnog poziva, slobodno nam se obratite  mejlom na mjere@vegora.hr  ili na telefone 5542 667 i 5542668, rado ćemo pomoći.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content