Search
Close this search box.

Poziv na 2. Kongres zdravlja

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Grad Velika Gorica i tvrtka Shapeit j.d.o.o. organiziraju 2. Kongres zdravlja pod nazivom „ZDRAVLJE I LJEPOTA – SIGURAN PUT DO USPJEHA“, te ovim putem pozivaju sve zdravstvene ustanove, poliklinike dentalne medicine i ostale poliklinike, wellness centre, frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste, make-up stručnjake te sve ostale tvrtke i obrtnike koji se bave djelatnostima vezanima uz zdravlje i ljepotu.

Kongres će se održati nedjelju 22. svibnja 2022. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Zagrebačka 37, Velika Gorica, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama, sa početkom u 11,00 sati.

Predavači Kongresa su:

1. Za grad Velika Gorica predvidjeli smo i posebnu gošću Prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. spec., saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.

Opis njene teme je: “Koronavirus svakodnevno mijenja život kakav smo prije pandemije poznavali. Utjecao je na mnoge aspektne našega života. S obzirom na to da je sve privremeno zastalo ili usporilo, ljudi su postali svjesniji sebe i pronalaze više vremena za brigu o sebi. Dolazi do povećanog zanimanja za fizički izgled i potrebe za korištenjem raznih kozmetičkih usluga. Očito je da nam je pandemija na neki način “darovala vrijeme”, ali i dodatne brige – kako istodobno njegovati fizički izgled, a ne zaboraviti na zaštitu zdravlja te kako istodobno biti u blizini nekoga, a ne ugroziti ga svojom blizinom. Osim svih dosadašnjih mjera koje se provode za suzbijanje pandemije, dosadašnje znanstvene spoznaje, upućuju na cjepivo koje jedino i ima izgleda dovesti do stvarne promjene. Primjena cjepiva i povjerenje u struku udaljava od neizvjesnosti, a približava završetku kriznog razdoblja.”

2. Ministarstvo turizma i sporta – predstavnik i predavač o važnosti i razvoju zdravstvenog turizma u republici Hrvatskoj

3. dr.sc. Anka Jurišić-Kvesić, dr med dent, spec., Savjetnica ministra zdravstva za dentalnu medicinu, te Predsjednica Nacionalnog povjerenstva za dentalnu medicinu

Tema predavanja: Što je kozmetologija? Kako djeluje virus COVID-19, kako i na koji način davatelj usluge iz pojedine grane kozmetologije može osnažiti i zaštititi svoje zdravlje te pružiti sigurnost i zaštitu svojim korisnicima usluga, a da bude sve u skladu sa strukom i traženim propisima te mjerama koje su na snazi?

4. dr. med. Branka Grabar Tripalo, profesor dermatologije na Obrtničkoj školi za osobne usluge

Tema predavanja: Na koji način prepoznati određena oboljenja kod klijenata koji su korisnici usluga kod frizera, kozmetičara, pedikera, nail-artista, make-up stručnjaka, te kako zaustaviti širenje bolesti.

kongres zdravlja u velikoj gorici

5. Ana Tolp, profesor kemije u Obrtničkoj školi za osobne usluge

Tema predavanja: Pojačana higijena prostora i pribora za rad uvjetovana pojavom virusa COVID-19, Prevencija profesionalnih oboljenja – kako ih spriječiti i liječiti?

6. Dipl.ing.agr. Dubravka Orlić-Bašlin u timu s nkbr.univ.spec. Mijo Miljak

Tema predavanja: Antioksidansi iz ljekovitih mediteranskih biljaka – njihov značaj u njezi kože i prevenciji zdravlja.

Sudjelovanje za sve prijavljene je besplatno, a na kraju Kongresa polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju i poklon paket iznenađenja za sve.

Zbog ograničenog broja polaznika molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na br. 0923453292 – Shapeit, Zagreb ili se obratite Vlatki Kovač na broj 015520522 – grad Velika Gorica Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i EU fondove do 20. svibnja 2022. godine.

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content