Poziv na 2. VG MeetUp u Clubu 100

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Razvojna agencija VE-GO-RA organizira drugi u nizu VG MeetUp-a za naše poduzetnike s ciljem boljeg upoznavanja i razmjene ideja, te stvaranje svojevrsne neformalne mreže kroz koju ćemo zajedničkim snagama poticati međusobni i razvoj naše zajednice.

VG MeetUp

Kada?

18.10.2018. godine od 15 do 18 sati

Gdje?

Club 100

Svakog sudionika će dočekati piće dobrodošlice i nagradna igra, a kroz event će nas ponovno voditi Davor Dretar – Drele koji će nam, kao i uvijek, osvježiti druženje i osnažiti „Vedri duh poduzetništva“ u našem Gradu.

U sklopu eventa će nam važnost content marketinga i ecommerca  približiti Mario Pintar, voditelj marketinga @ Hangar 18 koji je svoje Internet putovanje započeo prije više od 25 godina. Iskustvo u području web dizajna, digitalnog marketinga i web tehnologija dodatno gradi kao glavni i odgovorni urednik web stranica Podravke,  5 godina piše blog članke i drži predavanja iz područja digitalnog marketinga.

Pridružit će nam se i Ivana Conjar iz obrta Annapurna. Osim digitalnog marketinga, imat ćete prilike naučiti  kako u kratkom periodu jasno, jezgrovito i zanimljivo prezentirati svoju poslovnu ideju, odnosno kako uvjeriti investitore u isplativost da ulažu u Vaš posao.

Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, na ovo druženje ponesite i svoje promo materijale i vizitke u svrhu promocije vašeg poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata.

Za sudjelovanje na VG MeetUp-u molimo prijavite se OVDJE ili nas možete kontaktirati na 01/5542-668 ili info@vegora.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

Zadnje objavljeno

HZZ - samozapošljavanje - 2023 - VEGORA

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Skip to content