Poziv na dostavu projektnih prijedloga Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam i trgovina).

Pozivom se želi poduprijeti smanjenje potrošnje isporučene energije u poduzećima registriranima za obavljanje djelatnosti turizma i/ili trgovine kroz provedbu aktivnosti energetske učinkovitosti i/ili za provedbu aktivnosti korištenja obnovljivih izvora energije koje donose smanjenje potrošnje isporučene energije od minimalno 20% u odnosu na potrošnju isporučene energije prije provedbe mjera.

Prijaviti se mogu privatna mikro, mala, srednja i velika privatna poduzeća registrirana za djelatnost turizma i trgovine.

Najniži iznos potpore koji se dodjeljuje iznosi 220.000 kuna, dok najviši iznosi 13.000.000 kuna.

Prijave se zaprimaju od 15.06.2018. do 21.09.2018. godine.

Detalji natječaja dostupi OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content