Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Znakovi kvalitete”

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“ kojim se želi potaknuti mikro, male i srednje poduzetnike da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost.

Cilj Poziva je povećanje prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda malih i srednjih poduzeća, čime će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično, doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali ili srednji poduzetnici sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća s poslovnim nastanom u RH registrirani najmanje 1 godinu.

Maksimalni intenzitet potpore iznosi 100%, a najviši iznos sredstava po projektu iznosi 75.000,00 kuna.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem Vaučera u modalitetu trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 10. rujna 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Prihvatljive projektne aktivnosti uključuju sufinanciranje ostvarivanje prava korištenja sljedećih znakova kvalitete:

  • „Hrvatska kvaliteta“,
  • „Izvorno hrvatsko“,
  • „Tradicijski obrti” i
  • „Umjetnički obrti”.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Zadnje objavljeno

[RADIONICA] Sve mogućnosti GoogleBusinessProfila-Agencija VEGORA-22.09.23

[RADIONICA] Sve mogućnosti Google Business Profila

Ima puno razloga zašto imati Google Business Profil, a posebno je važan za lokalno pretraživanje (lokalni SEO) te privlačenje novih klijenata. Prema istraživanju 4 od 5 lokalnih pretraga završe kupnjom proizvoda ili usluga. 

Skip to content